Stap 3: Wat zijn de benodigdheden bij je nieuwe inductiekookplaat

Stap 2 Wat zijn de benodigdheden bij je nieuwe inductiekookplaat​

Find out how we helped van-gas-naar-inductie-koken, a leading resource for induction cooking tips, make a seamless transition from gas cooking to induction, and get their audience cooking like pros in no time.

Na deze blog weet je:

Inhoudsopgave

1. Aansluit benodigdheden

Perilex aansluitsnoer voor het aansluiten van jouw kookplaat of fornuis

Perilex snoer

Met het perilex snoer kan jij je kookplaat of fornuis direct aansluiten op de perilex stekker. 

2. De beste accessoires

inductiepannen set

Inductiepannen set

Begin met de juiste gereedschappen. Kies voor inductiepannen met een magnetische bodem, speciaal ontworpen om goed te werken met inductiekookplaten. Deze pannen zorgen voor een optimale warmteoverdracht, wat resulteert in snellere en efficiëntere kooktijden.

Inductie koekenpannen

Wanneer je overstapt naar een nieuwe inductiekookplaat, is investeren in nieuwe inductie pannen geen verkeerde keus. Deze pannen zijn speciaal ontworpen om optimaal te presteren op inductiekookplaten. Met hun magnetische bodems zorgen ze voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Tevens horen we vaak dat mensen die overstappen van gas naar inductie krassen krijgen op de nieuwe glasplaat wegens pitjes in de oude pannen.

Koekenpannen set voor inductiekookplaten
Teppan yaki bakplaat voor inductie koken

Teppan yaki plaat

Een teppanyaki plaat is de ideale aanvulling op je nieuwe inductiekookplaat, waardoor je kookervaring naar een hoger niveau wordt getild. Met deze veelzijdige kookplaat kun je genieten van de kunst van de Japanse bakplaatkookkunst in je eigen keuken. De gelijkmatige warmteverdeling van de inductiekookplaat zorgt voor een perfecte bereiding van elk gerecht op de teppanyaki plaat, van sissende groenten tot malse stukken vlees.

 

Panbeschermers

Bescherm je investering met panbeschermers. Deze zachte stoffen pads leg je tussen gestapelde pannen om krassen en beschadigingen te voorkomen. Hierdoor blijven je inductiepannen er niet alleen als nieuw uitzien, maar behouden ze ook hun optimale prestaties.

Inductiepan beschermers
Inductiekookplaat beschermer

Kookplaat
beschermer

Een kookplaatbeschermer is een slimme investering om de glazen oppervlakte van je inductiekookplaat te beschermen tegen krassen, vlekken en slijtage. Kies voor een op maat gemaakte beschermer die perfect past bij het design van je kookplaat.

Onderdeel van GetBetterInformation